Service

Bij GTH gaan we verder dan het enkel leveren van de producten die u bij ons besteld, we bieden u namelijk ook de best mogelijke service. Waarom? Omdat we het waarderen dat u ons uw vertrouwen geeft in de vorm van een aanvraag en/of een bestelling!

Ontzorgen staat bij ons centraal

We begrijpen dat de term “service” een ruim begrip is en dat er verschillende invullingen aan gegeven worden. Toch willen we graag onze interpretatie en invulling van de service die wij bieden nader aan u uit een zetten. Hoe wij graag behandeld zouden willen worden, behandelen wij u ook. Dat begint met duidelijkheid; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat is ons uitgangspunt.

Waar we niet van houden, en u waarschijnlijk ook niet, is wachten. Uw (aan)vraag proberen we dan ook altijd direct te beantwoorden, uiterlijk binnen een dag. Er zijn helaas soms ook gevallen waarbij het niet mogelijk is om binnen de zojuist gestelde termijn het antwoord voorhanden te hebben. Mocht zich een dergelijke situatie voordoen dan laten wij u dat uiteraard direct weten. Zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent, dat vinden we wel zo prettig!

Weloverwogen keuzes

De keuze om een bepaald product of machine aan te schaffen, dient weloverwogen te zijn. Een gedegen advies en in sommige gevallen zelfs een uitgebreid onderzoek ligt daaraan ten grondslag. Dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis van onze medewerkers kunnen wij u in de meeste gevallen een goed en onderbouwd advies geven. We weten wat we kunnen en, misschien nog wel belangrijker, wat we niet kunnen. In dergelijke gevallen kunnen we gelukkig een beroep doen op de kennis van de productspecialisten van onze partners. Doet er zich een situatie voor waarbij het een meerwaarde zou kunnen zijn als een productspecialist van de producent meekomt? Geen enkel probleem, dat regelen we graag voor u.

Alles voor gieterijen

Ons assortiment gieterijbenodigdheden is niet alleen breed maar ook zeer diep. De meest voorkomende benodigdheden leveren wij uiteraard uit voorraad. Zo heeft u de producten die u de ene dag besteld, de volgende dag al binnen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om minder courante producten, zoals wij deze noemen, op basis van afroep bij ons af te nemen. Wij leggen deze producten dan voor u bij ons op voorraad zodat bij bestelling nooit langer dan een dag op levering ervan hoeft te wachten? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Kwaliteit, ook een vorm van service

Goedkoop is duurkoop, een uitspraak die zeer waarschijnlijk ook onderdeel uitmaakt van uw vocabulair en in veel gevallen ook juist is. Wij laten ons echter liever niet leiden door de prijs van een product maar door de kwaliteit ervan. We nemen geen genoegen met “goed” alleen met “het beste” voor uw specifieke situatie. Om eventuele misverstanden en -vattingen te voorkomen; dat is niet persé de duurste oplossing.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Daag ons bij de eerstvolgende keer eens uit en ervaar zelf hoe het ook kan! Bel of mail ons, we horen graag van u!