Over ons

Wij zijn GTH en we zijn het ankerpunt voor al uw gieterijbenodigdheden, van a-z. Daar waar vloeibare metalen stromen, voelen wij ons al ruim 60 jaar op ons best. Van hittewerende PBM’s tot industriële ovens en van gieterijgereedschappen tot luchtbehandelingssystemen; wat u ook bij ons koopt, het is inclusief een gedegen advies.

Kwaliteit maakt het verschil

Kwaliteit is voor ons de “rode draad”, daarin willen we net als u en uw klanten geen concessies doen. We nemen geen genoegen met “goed”, alleen met “het beste”. Hoe vraagt u zich af? Door enkel en alleen intensieve samenwerkingsverbanden aan te gaan met vooraanstaande producenten. Bedrijven die niet klakkeloos anderen volgen en proberen te kopiëren maar zelf onderzoeken, (door)ontwikkelen en vooroplopen in hun vakgebied.

Verspil geen tijd!

We zijn net als u, geen liefhebbers van “wachten”. Uw (prijs)aanvraag proberen we dan ook altijd direct te beantwoorden, uiterlijk binnen een dag. We realiseren ons maar al te goed hoe kostbaar uw tijd is. Hetzelfde geldt voor de levering van de producten die u bij ons besteld. Deze leveren we veelal uit voorraad en worden de volgende dag dan al bij u geleverd.

Uitdaging geaccepteerd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Het antwoord op deze vraag is simpel; daag ons bij de eerste volgende gelegenheid eens uit en ervaar zelf hoe het ook kan! Hoe? Door ons even te bellen of te mailen, we horen graag van u!

Catalogus

Bekijk ons uitgebreide assortiment PBM's op Hittebescherming.nl

Catalogus bekijken