Ovens

Kosten besparen zonder daarbij concessies te hoeven doen in kwaliteit en continuïteit, wie wil dat nu niet? We hoeven u niet te vertellen dat binnen een gieterij één kostenpost andere doet verbleken en dat zijn inderdaad, de energiekosten.

Aanzienlijk besparen op uw energiekosten? Geen probleem!

Het smelten en warm houden van aluminium, is een proces dat veel energie kost, heel veel. Wat het u exact kost, dat weet u waarschijnlijk maar al te goed. Maar wat u zou kunnen besparen op deze kosten, dat vertellen wij u graag! Want één ding is zeker, het kan met een smeltoven van StrikoWestofen aanzienlijk goedkoper.  

Stop materiaalverlies en haal het maximale uit uw metaal

In tegenstelling tot de kosten van energie worden de kosten als gevolg van metaalverlies (door onze oosterburen ook wel Metallausbeute of Abbrandverlust genoemd) door veel metaalgieterijen niet of nauwelijks gekwalificeerd. En dat terwijl deze kosten ook aanzienlijk genoemd kunnen worden. Gelukkig garandeert u zich met een smeltoven van StrikoWestofen dat u het maximale uit uw metaal haalt; maar liefst tot met 99,75% rendement.

20 jaar? Een smeltoven? Oh, van StrikoWestofen

De duurzaamheid van een StrikoWestofen smelt- en warmhoudoven is indrukwekkend, een oven van maar liefst 20 jaar oud is voor ons dan ook geen uitzondering. Hoe dit mogelijk is? Door enkel kwalitatief hoogwaardige en robuuste materialen te gebruiken. Geen concessies doen maar gewoon net als u gaan voor het beste.

Uitgebreide en technische informatie over de verschillende industriële smelt- en warmhoudovens van StrikoWestofen vindt u hier. Wilt u weten wat u zou kunnen besparen op uw huidige energiekosten en metaalverlies? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Downloads