Kroezen en onderzetters

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat het grootste nadeel van het smelten van metalen is dat het aanzienlijke energiekosten met zich meebrengt. Wat voor u interessant is om te weten, is dat de firma MAMMUT, kroezen heeft ontwikkeld die uw energiekosten tot een minimum beperken.

Minimale energiekosten + lange stand tijden = MAMMUT

Een ander, niet onaangenaam, aspect van de kroezen van MAMMUT zijn haar stand tijden die gekwalificeerd kunnen worden als zijnde “zeer lang”. De optelsom van minimale energiekosten en zeer lange stand tijden resulteert in significante besparingen voor u.

Voor elke energiebron de beste kroes

Of het nu gaat om kroezen voor een gasgestookte oven, een elektrische oven of een inductieoven, wij bieden u verschillende type kroezen in diverse kwaliteiten, te weten:

  • MAMMUT – Grafiet
  • MAMMUT – Grafiet IM
  • MAMMUT – Siliciumcarbide X
  • MAMMUT – Siliciumcarbide XO
  • MAMMUT – Siliciumcarbide XY

Wilt u meer weten over de verschillende kwaliteiten kroezen? Bekijk dan hier de uitgebreide informatie en bepaal met welke kroes u kosten gaat besparen. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

MAMMUT, meer dan alleen kroezen

Het assortiment van MAMMUT beperkt zich niet tot enkel kroezen maar bestaat ook uit kwalitatief hoogwaardige onderzetters, grafieten scheplepels, uitgietsnuiten en pyrometer beschermbuizen. Het volledige leveringsprogramma van MAMMUT, uiteengezet in een uitgebreide brochure, vindt u onderaan deze pagina.

Heeft u vragen over kroezen, onderzetters of een van de andere producten? Wij helpen u graag!

Downloads